wilujeng sumping ka kami

Yantai JiHaoYuan Machines Co., Ltd.

Yantai JiHaoYuan Machines Co., Ltd.. pabrikna perenahna di Longkou, Yantai City, Propinsi Shandong, propésional dina pabrik Mesin Foam Fast Food Wadahna, Mesin Plastik Packing sareng Mesin Kertas Moulding Kertas sareng tim téknisna anu kuat sareng pangalaman anu loba dumasar kana téknologi canggih ti demostik sareng di luar negeri sareng konsumén penting nganggo nasihat. Alat-alat anu paling sering diurus nyaéta sapertos kieu: Otomatis / Semi Otomatis PS Foam Fast Food Container Line Production, PS Foam Sheet Extruder, Double Worktables Hydraul Station Cutting Off Machine, EPS Foam Cups Production Line, EPE Foam Film Extruder, EPE Foam Net / Pipe / Rod Extruder, KT Board Machine, PS / PE / Aluminium Film Laminating Machine, Scrap Crusher, Single / Double Screws Recyling Machine (Granule Maker), Sepenuhnya Otomatis Sistem Parobihan Layar Hidrolik, PS Foam Fray Tray Making Machine, Otomatis / Semi-Otomatis Kertas Bubur Cetakan Endog Dulang Mesin (ageung, Sedeng, Kapasitas Leutik) sareng Tunggal / Sababaraha Lapisan Pengering jsb.

  • company_intr_01
  • 3
  • 1
  • 2

produk panas

PS Foam Sheet Extruder

PS Foam Lambaran Extruder

PS Foam SheeT Extrusion Line ngadopsi tipe Gentian Double Stage series foamtechnology tinggi.

Diajar
LEUWIH +
  • 11
PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine -Robot Design

PS Foam Fast Food Box Thermoforming Mesin -Robot Desain

Mesin ieu mesin thermoforming sadaya-kakuatan kalayan ngahijikeun ngabentuk vakum, motong, tumpukan jeung cacah, diwangun ku bagian-bagian ieu sakumaha dihandap

Diajar
LEUWIH +
  • 1111
PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine -Stacking Design

PS Foam Fast Food Box Thermoforming Mesin -Nyusun Desain

Ngabentuk Vacuum Sepuh Otomatis sareng motong Mesin Pamaduan mangrupikeun mesin thermoforming anu kawasa ku ngahijina ngabentuk vakum sareng motong dina waktos anu sami. Éta tiasa dianggo pikeun ngolah lambar PS Foam. Mesin ieu ngadopsi sistem ngabentuk digital komputer, PLC Mékanis sareng integrasi éléktronik kontrol diri sareng layar sentuh kontrol al program digawé.

Diajar
LEUWIH +
  • 11
  • Naon hartos angka dina produk plastik anu béda?

  • Naon anu anjeun peryogikeun pikeun Proyék Kontainer Fast Food PS Anyar?