Tentang Kami

Tentang Kami

Yantai JiHaoYuan Machines Co., Ltd.. pabrikna perenahna di Longkou, Yantai City, Propinsi Shandong, propésional dina pabrik Mesin Foam Fast Food Wadahna, Mesin Plastik Packing sareng Mesin Kertas Moulding Kertas sareng tim téknisna anu kuat sareng pangalaman anu loba dumasar kana téknologi canggih ti jero bumi sareng di luar negeri sareng konsumén penting nganggo nasihat.Alat-alat anu paling sering diurus nyaéta sapertos kieu: Otomatis / Semi Otomatis PS Foam Fast Food Container Production Line, PS Foam Sheet Extruder, Double Worktables Hydraul Station Cutting Off Machine, EPS Foam Cups Production Line, EPE Foam Film Extruder, EPE Foam Net / Pipe / Rod Extruder, Mesin Papan KT, Mesin Laminating Pilem PS / PE / Aluminium, Scrap Crusher, Single / Double Screws Mesin Daur Ulang (Granule Maker), Sistem Tukar Layar Hidrolik Pinuh Otomatis, Mesin Pembuat Baki Buah PS Foam, Kertas Otomatis / Semi-Otomatis Mesin Pembuluh Endog Bubur Pulp (ageung, Sedeng, Kapasitas Leutik) sareng Single / Multiple Layer Dryer jsb 

Profil Perusahaan

Perusahaan nyayogikeun jasa purna jual anu lengkep dina panilitian, produksi sareng pelatihan dina hiji sistem sareng ngabantosan anu mésér pikeun debug mesin sareng nyayogikeun teknisi dugi ka ngahasilkeun produk normalna. Kami ogé ngabantosan anu mésér pikeun méréskeun sadaya masalah téknis aranjeunna pendak sareng dina ngagunakeun waktos. Mesin dijual ka sakumna dunya, sapertos Nigeria, Libanon, Malaysia, Indonesia sareng Vietnam sareng sajabana Kami nampi kapercayaan sareng reputasi anu hadé ti klien kami anu lami sareng énggal.

Ngabagéakeun padagang domestik sareng luar nagri nganjang ka pabrik kami, negosiasi, mesen tempat sareng ngawangun hubungan jangka panjang kerjasama pikeun ngahontal saling kauntungan sareng win-win sareng pamekaran berkelanjutan umum!

company_intr_01

Kami gaduh langkung ti 17 taun pangalaman di PS Mesin Pembuatan Mesin Foam sareng ngagaduhan reputasi anu hadé ti klien. Kami nampi reputasi anu saé utamina tina kualitas mesin anu saé, waktos anu saé sareng lami saatos jasa penjualan sareng klien utamina sadayana mésér langkung ti dua lini produksi ti kami saatos uji coba ngajalankeunana teras aranjeunna leres-leres ngabuktikeun yén kami anu saé sareng milih kami deui sareng sakali deui nalika aranjeunna kedah mekarkeun pasar.

Kauntungan urang anu leres nyaéta téhnik, kualitas sareng jasa.Téhnik tiasa ngadukung kualitas, kualitas tiasa ngantep téknik sampurna. Jasa moal pernah lirén pas urang ngamimitian bisnis. Jasa mangrupikeun alesan yén klien milih urang deui saatos sababaraha taun ka pengker aranjeunna ngagaleuh garis anu munggaran.

Ayeuna urang gaduh mesin di Malaysia, Indonesia, Vietnam, Bolivia, Guyana, Palestina, Nigeria sareng Libanon dll.

Win-Win mangrupikeun strategi akhir urang pikeun bisnis.

Wilujeng sumping di perusahaan urang nganjang sareng gaduh hubungan bisnis anu saé sareng lami.