Taros Kami

Taros Kami

Yantai JiHaoYuan Machines Co., Ltd.

Alamat

Wétaneun Kampung DaTianZhouJia, Kawasan Industri Hi-Tech, Kota Longkou Yantai, Propinsi Shandong.

Telepon

Tel / WeChat / Whats App:
0086-13465613109
Tel / WeChat:
0086-13791215169

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami