FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon bahan pikeun ngahasilkeun PS Foam Food Box sareng EPS Foam Cups?

Bahan Kotak Pangan PS Foam mangrupikeun Granules GPPS (Tujuan Umum Polistirena). Éta dibuakeun ku Butane Gas. Janten aya pompa gas butana diperyogikeun pikeun nyuntikkeun gas pikeun busa.

Bahan EPS Foam Cups nyaéta EPS (Expandable Polystyrene) Granules. Éta dibuih ku uap sareng hawa. Janten peryogi boiler sareng kompresor hawa diperyogikeun.

Dimana urang tiasa kéngingkeun matérial pikeun ngamimitian Proyék Kotak Pangan PS sareng EPS Foam Cups ieu?

Anjeun tiasa milarian di lokal, nagara caket dieu atanapi urang tiasa nyarankeun anjeun pemasok di Cina. Anjeun tiasa ngabandingkeun harga sareng kualitas pikeun milih anu pangsaéna.

Naon kaunggulan anjeun?

Anu mimiti, Kami gaduh mesin kualitas anu saé sareng kéngingkeun reputasi anu saé tina klien kami. Kami lulus tés klién sareng kéngingkeun langkung seueur pesenan ti éta deui sareng deui. Éta strategi Win-Win. Kadua, urang gaduh jasa anu saé sareng lami saatos-penjualan. Ieu mangrupikeun bagian anu penting kusabab klien gaduh seueur patarosan sareng aranjeunna peryogi teknisi pikeun ngabantosan teras ngarengsekeun masalah ASAP sareng aranjeunna tiasa pendak sareng seueur patarosan kumargi aranjeunna henteu kenal pisan kana mesin anu anyar

Kumaha carana urang mastikeun modél mesin anu urang peryogikeun?

tiasa mastikeun anggaran anjeun sareng kami nyarankeun anjeun proposal anu pangsaéna.

You tiasa milih produk anu anjeun badé ngahasilkeun sareng nyaritakeun ukuran sareng sarat anjeun pikeun kapasitas per jam / dinten / bulan. Urang bakal ngitung sareng nyarankeun modél pikeun anjeun.

Kami tiasa ngirimkeun mesin pabrik klien kami pikeun ngajalankeun pidéo sareng anjeun milih anu anjeun resep sareng mastikeun desain anu anjeun peryogikeun.

Dimana pabrik anjeun? Kumaha kuring tiasa dugi ka dinya?

Kami ayana di Kota Longkou Yantai, Propinsi Shandong. Bandara anu paling caket nyaéta Bandara Internasional Yantai Penglai. Ti Bandara Baiyun Guangzhou ka kami peryogi 4 jam sareng ti bandara Beijing ka kami peryogi 2 jam sareng ti bandara Shanghai ka kami peryogi 2 jam ogé. Kami tiasa ngajemput anjeun ka pabrik kami. Ti bandara ka pabrik urang peryogi 45 menit ku nyetir.