wartos

Warta

  • What’s the meaning of the number at different plastic products?

    Naon hartos angka dina produk plastik anu béda?

    Aya angka 1-7 di handapeun segitiga dina unggal Botol Plastik. Unggal angka ngagambarkeun bahan anu sanés, teu aya hubunganana sareng kaamanan. "1" PET biasana dianggo dina: botol cai mineral, botol minuman bergas. "1" atas nama PET polyethylene terepht ...
    Maca deui
  • What do you need to prepare for the New PS Fast Food Container Project?

    Naon anu anjeun peryogikeun pikeun Proyék Kontainer Fast Food PS Anyar?

    Yantai JiHaoYuan Machines Co., Ltd. pabrikna perenahna di Longkou, Yantai City, Propinsi Shandong, propésional dina pabrik Mesin Foam Fast Food PS, Paking Plastik ...
    Maca deui
  • Harti GPPS

    Definisi GPPS: Polistirena (PS) /? P? Li? Sta? Ri? N / mangrupikeun aromatikpolymer sintétik anu didamel tina monomerstyrene. Polystyrene tiasa padet atanapi dibuih. Polistirén tujuan umum jelas, keras, sareng rada rapuh. Éta résin murah per beurat awak. Mangrupikeun halangan anu rada goréng pikeun oxyge ...
    Maca deui
  • Working Flow of Recycling Machine

    Aliran Kerja Mesin Daur Ulang

    Mesin Daur Ulang (PS Granule Making Machine) Perkenalan: Mesin daur ulang tiasa ngolah bahan PS / PE / PP sareng éta mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun ngadaur mulangkeun bahan limbah sareng corétan. Aliran ngagawekeun: Nganggo crusher pikeun naksir limbah busa ps limbah ka flakes sareng tuang fl ...
    Maca deui
  • Kawijakan Cina Produksi Box Pangan GPPS

    Dina awal taun, tilas Komisi Ékonomi sareng Perdagangan Nagara promulgated "Ngaleungitkeun kapasitas produksi mundur, téknologi sareng katalog produk" (angkatan munggaran), dipiwarang ngalarang, nganonaktifkeun tablét busa sakali, tenggat waktos. Peraturan ieu dipikaterang dina li ...
    Maca deui
  • Alesanna kabijakan china ngijinkeun PS Fast Food Box Production

    Komisi pamekaran sareng réformasi "21 paréntah" dilarang nganggo langkung ti 14 taun peralatan makan busa sakali deui kéngingkeun "status hukum." Salajengna, panyaluyuan ieu nyababkeun perhatosan sadaya sektor masarakat, pikeun sababaraha waktos, dipertanyakan kamana waé. Re ...
    Maca deui
  • Syarat Téknis Umum Pakét Plastik Pakai

    Standar nasional GB18006.1-2009 standar nasional "perlengkapan méja umum persyaratan téknis umum" palaksanaan. Hal ieu dipikaharti yén saatos Cina henteu acan kantos nganggo hiji-waktos standar piring nasional plastik, tapi ku masing-masing perusahaan pikeun ngembangkeun standar perusahaan, plas disposable ...
    Maca deui
  • Aliran ngagawekeun PS Foam Sheet Extrusion Line

    PS Foam Sheet Extrusion Line Perkenalan: PS Foam Sheet Extruder utami dianggo pikeun ngahasilkeun PS Foam Sheet / Roll anu seueur dianggo pikeun ngahasilkeun PS Foam Fast Food Container, Box, Cake Tray, Plate Supermarket Tray, KT Board sareng Bowl jst. Hal ieu seueur dianggo dina bungkus Dahareun, Buah, Perusahaan ...
    Maca deui
  • Aliran ngagawekeun Mesin Fast Food Box Thermoforming PS

    PS Foam Food Wadah Thermoforming Mesin Perkenalan: Mesin PS Foam Food Wadah Thermoforming mangrupikeun mesin thermoforming sareng vakum anu ngabentuk sadayana. Utamana nganggo PS Foam Sheet Anu diekstrusi tina Mesin Foam Sheet Extruding PS salaku bahan baku pikeun ngahasilkeun ...
    Maca deui