wartos

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun Proyék Kontainer Fast Food PS Anyar?

wqw (2)
wqw (1)

Yantai JiHaoYuan Machines Co., Ltd. pabrikna perenahna di Longkou, Yantai City, Propinsi Shandong, propésional dina pabrik Mesin Foam Fast Food PS, Mesin Plastik Packing sareng Mesin Kertas Moulding Kertas kalayan tim téknis anu kuat sareng pangalaman anu réa dumasar kana téknologi canggih ti demostik sareng mancanagara sareng penting konsumén nganggo nasihat. Alat-alat anu diperyogikeun sapertos kieu: Otomatis / Semi Otomatis PS Foam Fast Food Container Production Line, PS Foam Sheet Extruder, Double Worktables Hydraul Station Cutting Off Machine, EPS Foam Cups Production Line, EPE Foam Film Extruder, EPE Foam Net / Pipe / Rod Extruder, Mesin Papan KT, Mesin Laminating Pilem PS / PE / Aluminium, Scrap Crusher, Mesin Recyling Screws Tunggal / Ganda (Granule Maker), Sistem Changer Screen Hidrolik Sepuh Otomatis, Mesin Foam Buah Baki Pembuat Mesin, Kertas Otomatis / Semi-Otomatis Mesin Pembuluh Endog Bubur Pulp (ageung, Sedeng, Kapasitas Leutik) sareng Single / Multiple Layer Dryer jsb 

Profil Perusahaan

Perusahaan nyayogikeun jasa purna jual anu lengkep dina panilitian, produksi sareng pelatihan dina hiji sistem sareng ngabantosan anu mésér pikeun debug mesin sareng nyayogikeun teknisi dugi ka ngahasilkeun produk normalna. Kami ogé ngabantosan anu mésér pikeun méréskeun sadaya masalah téknis aranjeunna pendak sareng dina ngagunakeun waktos. Mesin dijual ka sakumna dunya, sapertos Nigeria, Libanon, Malaysia, Indonesia sareng Vietnam sareng sajabana Kami nampi kapercayaan sareng reputasi anu hadé ti klien kami anu lami sareng énggal.

Ngabagéakeun padagang domestik sareng luar nagri nganjang ka pabrik kami, negosiasi, mesen tempat sareng ngawangun hubungan jangka panjang kerjasama pikeun ngahontal saling kauntungan sareng win-win sareng pamekaran berkelanjutan umum!

company_intr_01

Pos waktos: Apr-15-2021