produk

PS Foam Fast Food Box Thermoforming Mesin -Robot Desain

Pedaran pondok:

Mesin ieu mesin thermoforming sadaya-kakuatan kalayan ngahijikeun ngabentuk vakum, motong, tumpukan jeung cacah, diwangun ku bagian-bagian ieu sakumaha dihandap:

Memuat bagian pemanasan bagéan (tilu zona manaskeun) -ngabentuk bagian-motong bagian-bagian mékanis dobel bagian mékanis bagian-bagéan ngagulung pikeun kerok (atanapi penghancur dina garis) - bagian konveyor dobel,

Mesin kalayan stabilitas hébat anu tiasa diandelkeun, ngahijikeun formasi, motong, sareng susun ogé conveyor dina waktos anu sami.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin ieu mesin thermoforming sadaya-kakuatan kalayan ngahijikeun ngabentuk vakum, motong, tumpukan jeung cacah, diwangun ku bagian-bagian ieu sakumaha dihandap:

Memuat bagian pemanasan bagéan (tilu zona manaskeun) -ngabentuk bagian-motong bagian-bagian mékanis dobel bagian mékanis bagian-bagéan ngagulung pikeun kerok (atanapi penghancur dina garis) - bagian konveyor dobel,

Mesin kalayan stabilitas hébat anu tiasa diandelkeun, ngahijikeun formasi, motong, sareng susun ogé conveyor dina waktos anu sami.

Mesin ieu langkung merenah pikeun operator salaku desain manusiawi. Salaku tambahan, nyaéta ngagaduhan fitur daérah ngabentuk langkung ageung.kecep gancang pikeun ngabentuk sareng otomatis pisan.

Produkna bakal dikumpulkeun nganggo bagian-bagian susun sareng konveyor otomatis vonia. The scraps bakal Winded atanapi ditumbuk dina garis.

Langkung énergi bakal disimpen, kasalametan operator bakal ditingkatkeun, sareng biaya mesin anu dijalankeun bakal dieusian.

Salaku kinerja lambaran busa PS, sapertos kakuatan, manteng sareng pemanasan nolak, bakal nguntungkeun pikeun ngabentuk dina setting suhu handap. Bagian pemanasan tina mesin didesain janten tilu kontrol zona manaskeun, suhu na ti handap dugi ka luhur, supados produkna sampurna.

Aya stasiun hidrolik anu dianggo pikeun ngabentuk sareng ngeureunkeun bagian-bagian salaku nyetir, kalayan fitur kapang ageung punch kakuatan sareng langkung gancang.

Sareng motong papan tiasa dipindahkeun payun atanapi tongkat adjustment penyesuaian listrik) pikeun nyumponan kabutuhan anu nyata kapang anu béda.

Cetakan péso tiasa disaluyukeun mikro pikeun ngorehan akurat.

Leungeun mékanis mesin tiasa disaluyukeun pikeun mindahkeun luhur sareng ka handap, payuneun sareng tukang (pangaturan listrik) pikeun nyumponan kabutuhan béda tina cetakan kalayan sababaraha ukuran. Sareng cangkir sedot tina mékanis tiasa ditambihan atanapi dikirangan salaku operasi nyata pikeun nyumponan kabutuhan produk akhir.

Data mékanis

Parameter Téknis

Unit

ZLS-MH1100 / 1250

Ngabentuk Area

MM

1040X1250

Motong Jangkungna

MM

160

Kekecapan Produksi

Sek / Paeh

3-6

Diménsi Instalasi

M

15X5X2.5

Daya dipasang

KW

180

Sasayogian tanaga

380V50HZ (3Pasa 380V 50HZ)

Aliran ngagawekeun

1

Gambar Rincian Produk

img (1)
img (2)
img (3)
img (4)
img (6)
img (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami