produk

PS Foam Fast Food Box Thermoforming Mesin-Desain Semi-Otomatis

Pedaran pondok:

PS Foam Fast Food Box Vacuun Forming Machine mangrupikeun mesin pembentuk termal anu kuat. Éta ngadopsi sistem digital, PLC otomatis otomatis kontrol integerasi éléktronik, layar toél pikeun ngendalikeun program anu dianggo. Gampang waé anjeun beroperasi kalayan épisiénsi tinggi. Éta ciri anu tiasa dipercaya, operasi anu gampang sareng akurasi motong anu saé. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun anu béda kotak tuangeun, baki tuangeun, baki endog, kotak burger sareng baki pizza dll.


Detil Produk

Tanda Produk

PS Foam Fast Food Box Vacuun Forming Machine mangrupikeun mesin pembentuk termal anu kuat. Éta ngadopsi sistem digital, PLC otomatis otomatis kontrol integerasi éléktronik, layar toél pikeun ngendalikeun program anu dianggo. Gampang waé anjeun beroperasi kalayan épisiénsi tinggi. Éta ciri anu tiasa dipercaya, operasi anu gampang sareng akurasi motong anu saé. Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun anu béda kotak tuangeun, baki tuangeun, baki endog, kotak burger sareng baki pizza dll.

Komponén & Fungsi

A. Satuan tuang: Dipaké pikeun ngamuat gulung ps pikeun tuang. Aya saklar kanggo mencét gulung ps supados urang tiasa ngendalikeun gulung ps henteu ngagulung teuing.

B. Oven Panaskeun: Aya seueur Kotak Élmu Panas Infrabeureum di jero oven pikeun ngendalikeun suhu sareng aya hiji tombol anu dikontrol tekanan pikeun nyorong oven. Sakali kakuatan pareum, urang tiasa ngadorong the oven kaluar sahingga ps roll di jero teu tiasa manaskeun teuing sareng meunang seuneu.

C. Ngabentuk Satuan: Aya kapang di jero sareng gampang ngarobih kapang sahingga urang tiasa ngahasilkeun macem-macem jenis kotak tuangeun, baki tuangeun sareng sajabana Aya ngan ukur ngawangun unit dina mesin semi-otomatis. Janten urang peryogi mesin pemotong anu sanés kanggo ngabantosan sareng kéngingkeun produk akhir.

D. Stasion Hidrolik: Éta pikeun ngawangun unit sareng motong unit.

E. Suhu Kabinet: Aya dua kabinet Suhu. Hiji kanggo luhur sareng hiji kanggo handapeun. Sadaya suhu bakal ditingalikeun dina layar sareng urang tiasa nyaluyukeun suhu numutkeun produk.

Kabinet Kontrol: Éta otak tina mesin. Hal ieu dipaké pikeun ngendalikeun mesin sadaya bagian ngajalankeun. Aya Kontrol PLC sareng Layar bakal nunjukkeun anjeun sadayana program.

Data mékanis

Parameter Téknis

Unit

ZLS-Semi-640/850

ZLS-Semi-1100/1250

Ngabentuk Area

MM

640X850

1040X1250

Ngabentuk Jerona

MM

130

130

Kekecapan Produksi

Sek / Paeh

3-8

3-8

Diménsi Instalasi

M

13X2.5X2

15X3.5X2.4

Daya dipasang

KW

80

160

Sasayogian tanaga

380V50HZ (3Pasa 380V 50HZ)

Aliran ngagawekeun

1
1

Gambar Rincian Produk

img (1)
img (1)
img (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami