produk

PS Foam Fast Food Box Thermoforming Mesin -Nyusun Desain

Pedaran pondok:

Ngabentuk Vacuum Sepuh Otomatis sareng motong Mesin Pamaduan mangrupikeun mesin thermoforming anu kawasa ku ngahijina ngabentuk vakum sareng motong dina waktos anu sami. Éta tiasa dianggo pikeun ngolah lambar PS Foam. Mesin ieu ngadopsi sistem ngabentuk digital komputer, PLC Mékanis sareng integrasi éléktronik kontrol diri sareng layar sentuh kontrol al program digawé. Gampang dioperasikeun sareng kagungan efisiensi produksi anu hébat. Éta ngagaduhan ciri anu stabilitas anu tiasa diandelkeun, daérah ageung ngabentuk, ngabentuk gancang sareng otomatis, mesin ieu tiasa dianggo ngahasilkeun wadah katuangan / kotak, baki foram / piring / piring / kotak burger, kotak anjing panas, piring pizza, endog baki jeung kotak endog jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngabentuk Vacuum Sepuh Otomatis sareng motong Mesin Pamaduan mangrupikeun mesin thermoforming anu kawasa ku ngahijina ngabentuk vakum sareng motong dina waktos anu sami. Éta tiasa dianggo pikeun ngolah lambar PS Foam. Mesin ieu ngadopsi sistem ngabentuk digital komputer, PLC Mékanis sareng integrasi éléktronik kontrol diri sareng layar sentuh kontrol al program digawé. Gampang dioperasikeun sareng kagungan efisiensi produksi anu hébat. Éta ngagaduhan ciri anu stabilitas anu tiasa diandelkeun, daérah ageung ngabentuk, ngabentuk gancang sareng otomatis, mesin ieu tiasa dianggo ngahasilkeun wadah katuangan / kotak, baki foram / piring / piring / kotak burger, kotak anjing panas, piring pizza, endog baki jeung kotak endog jsb.

Data mékanis

Parameter Téknis

Unit

ZLS-640/850

ZLS-1100/1250

Ngabentuk Area

MM

640X850

1040X1250

Motong Jangkungna

MM

160

160

Kekecapan Produksi

Sek / Paeh

3-8

3-8

Diménsi Instalasi

M

11X3.5X2.5

15X5X2.5

Daya dipasang

KW

100

180

Sasayogian tanaga

380V50HZ (3Pasa 380V 50HZ)

Aliran ngagawekeun

1

Gambar Rincian Produk

Produk réngsé

img (1)
img (3)
img (6)
img (4)
img (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami