produk

PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine -Ngaluarkeun Desain Cicih

Pedaran pondok:

Desain Tear Apart of PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine mangrupikeun desain ningkat Stacking Design. Numutkeun ka kabutuhan seueur klién sareng kusabab karugian desain tumpukan (The Waste Scrap Ratio tinggi sareng ogé kusabab produk na énténg pisan, nalika ditumpukkeun kana worktables, éta bakal ngambang janten pabalatak. Éta henteu gampang diitung sareng dibungkus), urang mupus bagian tumpukan sareng nambihan hiji péso horisontal pikeun motong lembaran busa ps anu parantos réngsé ngabentuk sareng motong. Teras gunakeun kuli pikeun merobek corétan éta sareng bungkus produk anu réngsé kana kantong plastik.


Detil Produk

Tanda Produk

Desain Tear Apart of PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine mangrupikeun desain ningkat Stacking Design. Numutkeun ka kabutuhan seueur klién sareng kusabab karugian desain tumpukan (The Waste Scrap Ratio tinggi sareng ogé kusabab produk na énténg pisan, nalika ditumpukkeun kana worktables, éta bakal ngambang janten pabalatak. Éta henteu gampang diitung sareng dibungkus), urang mupus bagian tumpukan sareng nambihan hiji péso horisontal pikeun motong lembaran busa ps anu parantos réngsé ngabentuk sareng motong. Teras gunakeun kuli pikeun merobek corétan éta sareng bungkus produk anu réngsé kana kantong plastik.

Kauntungan tina desain sésa cimata dirobah babandingan besi tua tina 25% janten 10%, babandingan produk réngsé langkung luhur. Éta langkung nguntungkeun pikeun nagara anu biaya padamelana kawilang murah.

Komponén & Fungsi

A. Satuan tuang: Dipaké pikeun ngamuat gulung ps pikeun tuang. Aya saklar kanggo mencét gulung ps supados urang tiasa ngendalikeun gulung ps henteu ngagulung teuing.

B. Oven Panaskeun: Aya seueur Kotak Élmu Panas Infrabeureum di jero oven pikeun ngendalikeun suhu sareng aya hiji tombol anu dikontrol tekanan pikeun nyorong oven. Sakali listrik pareum, urang tiasa nyorong oven supados ps roll di jero henteu tiasa manaskeun teuing sareng seuneu.

C. Ngabentuk Satuan: Aya kapang di jero sareng gampang ngarobih kapang sahingga urang tiasa ngahasilkeun kotak katuangan anu béda, baki tuangeun jsb.

D. Motong Pareum Unit: Unit ieu utamina pikeun motong produk busa ps janten hiji teras urang tiasa nyandak sadaya produk unit kaluar sareng pak.

E. motong péso: bagian ieu utamina pikeun motong total ps kabentuk lambar teras kumpulkeun sadayana lambar ka hiji pepelakan sareng nyabak kotak tuangeun unit / baki / piring sareng bungkus kana kantong plastik.

F. Stasion Hidrolik: Éta pikeun ngawangun unit sareng motong unit.

G. Suhu Kabinet: Aya dua kabinet Suhu. Hiji kanggo luhur sareng hiji kanggo handapeun. Sadaya suhu bakal ditingalikeun dina layar sareng urang tiasa nyaluyukeun suhu numutkeun produk.

H. Kontrol Kabinet: Éta otak dina mesin. Hal ieu dipaké pikeun ngendalikeun mesin sadaya bagian ngajalankeun. Aya Kontrol PLC sareng Layar bakal nunjukkeun anjeun sadayana program.

Aliran ngagawekeun

1

Gambar Rincian Produk

img (1)
img (2)
img (1)
img (3)
img (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami