produk

PS Foam Lambaran Extruder

Pedaran pondok:

PS Foam Lambaran Extruder

PS Foam Lambaran Single Lapisan Extrude

PS Foam Lambaran Lapisan Ganda Extrude


Detil Produk

Tanda Produk

PS Foam SheeT Extrusion Line ngadopsi tipe Gentian Double Stage series foamtechnology tinggi. Bahan Baku nyaéta Granul Polistirena Tujuan Umum. Dina prosés ékstrusi, vesicant nyuntik dina tekanan tinggi. Saatos extruding, foaming, cooling, shapingand hauling pareum, éta berkelok-kelok nepi ka réngsé ps lambar busa gulungan. Saatos sistem vakum ngabentuk, bahan PS Foam Sheet parantos tiasa didamel janten macem-macem vessal sapertos kotak makanan cepat saji, akuatik, piring piring, baki supermarket, baki jajan, Dewan KT, mangkuk mi instan, baki busa dll. Hal ieu seueur dianggo dina paking tuangeun, buah, iklan, produk industri sareng sajabina. Alat-alat ieu ngadopsi perobihan filter hidrolik kecepatan tinggi sareng stop kontak PLC, gampang pikeun dioperasikeun.

Data mékanis

Parameter

Unit

Modél

ZLS-75/90

ZLS-105/120

ZLS-110/130

ZLS-130/150

Kapasitas

KG / H

70-90

180-240

240-280

330-370

Kandel Lambaran

MM

0,8-4

1-4

1-5

1-5

Lebar Lambaran

MM

480-1080

600-1200

600-1200

600-1400

Tingkat Foaming

10-22

Metode Cooling

Hawa & Cai Tiis

Metode motong

Motong Tunggal atanapi Ganda

Tekanan Butagas

Mpa

1.5

Daya dipasang

KW

120

200

220

320

Diménsi Instalasi

M

22 * 4 * 3

25 * 4.5 * 3.2

28 * 5 * 3.5

32 * 5 * 3.5

Sasayogian tanaga

380V50HZ (3Pasa 380V 50HZ)

Komponén & Fungsi

A. Adun: Éta mangrupikeun mimiti mimiti ps extruder busa. Sateuacan nyoco bahan kana extruder, éta kedah dicampur bahan baku GPPS Granules sareng Bahan Bantu sapertos bubuk talc, HIPS Granules sareng Aditif Warna, aditif anu langkung cerah sapertos anu anjeun pikahoyong. Adun sapinuhna otomatis. Anjeun ngan ukur kedah ngalihkeun saklar supados sadaya bahan campuran langkung saé.

B. Nyoco Hopper: Saatos nyampur bahanna, éta bakal diseuseup kana corong tuang.

C. NO. 1 Extruder: Éta utamina pikeun bahan pemanasan bahan janten cair.

D. Stasion Hidrolik Kontrol Filter Parobihan: Upami anjeun nganggo bahan daur ulang, bakal aya barang kotor di jero, filter changer tiasa nyaring najisan teras lebet kana NO.2 Extruder.

E. NO.2 Extruder: Éta pikeun manaskeun sareng mendingan bahan cair sahingga tiasa ngaluarkeun ps roll sakumaha kabutuhan urang.

F. Shaping Drum & Air Ring: Éta pikeun hawa sareng cai tiis sareng ngawangun ps roll. Teras éta tiasa diteukteuk ti handap atanapi tina dua sisi pikeun kéngingkeun ukuran ps gulung anu béda.

G. Ngangkat Unit: Saatos nyusun, gulung ps kedah diangkut sareng dilegakeun langkung saé. Aya alarem dina unit ieu kanggo ngitung méteran, ngaluyukeun kecepatan sareng ogé ngaleungitkeun statis.

H. Ngagulung Unit. Dina bagian pamungkas, gulung bakal ngagulung sareng bungkus. Éta mangrupikeun dua rol supados urang tiasa ngarobih hiji gulung kana anu sanés kalayan gampang.

I. Suhu Kabinet: Sadaya suhu zona manaskeun tiasa ditingalikeun dina layar sareng urang tiasa nyetél suhu anu disaluyukeun kanggo kéngingkeun ps roll anu saé.

J. Kabinet Kontrol: Hal ieu utamina dianggo pikeun ngendalikeun kagancangan extruder sareng pompa gas butana. Laju tiasa mangaruhan kapasitas extruder.

Aliran ngagawekeun

1

Gambar Rincian Produk

1 (1)
1 (2)
212

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami